RockStation

Letisztázta a dolgokat a három kilépett Children Of Bodom-tag!

2019. december 26. - theshattered

cob2018.jpgNagyjából két hónapja robbant bele a köztudatba a hírbomba: az aktuális turné befejeztével otthagyja a Children Of Bodomot a dobos Jaska Raatikainen, a basszer Henri Seppälä és a billentyűs Janne Wirman, ráadásul mivel övéké a zenekar nevének tulajdonjoga, lényegében a 'Bodomnak is annyi. Ez a döntés idővel egyre vadabb pletykákat szült, így a nevezett három arc nyilatkozatot tett közzé a döntésükkel kapcsolatban. Még mielőtt nagyon elszaporodnának az álhírek.

"Kedves Rajongóink!

Mivel a végéhez közeledik 2019, ideje, hogy visszatekintsünk kicsit, mielőtt az új év felé kezdünk tekinteni. Számunkra 2019 egy eseménydús esztendő volt, melynek nagy részét az utolsó COB koncert tette ki decemberben.

Rengeteg kérdést kaptunk, hogy mit is fogunk csinálni és miért léptünk ki. Mivel ez a döntés elég sok szóbeszédet és pletykát indított el, most egyszer és mindenkorra pontot akarunk tenni ezeknek a végére.

Nincs vita a zenekari név és márkanév használata közül. Közös megegyezés született. Alexi Laiho eladta a részesedését, ami azt jelenti, hogy mi hárman lettünk a COB márkanév tulajdonosai. Habár még nincsenek terveink a jövőre nézve, az biztos, hogy nem fogunk semmi olyat tenni, ami ártana a zenekarnak és a közösen felépített hosszú karrierünknek.

Egyben szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba az ügyben, miszerint a családunk miatt léptünk ki és szeretnénk nyugdíjba vonulni. A zenélés a szakmánk és a megélhetésünk és ezt mindannyiunk családja jól tudja. Büszkék arra, amit csinálunk és támogatnak minket. Ez azt is jelenti, hogy egyikünk sem akar visszavonulni.

A siker magával hozza a nem zenéhez köthető dolgok iránti felelősséget is. Ez a döntés nagyon nehéz számunkra. Öt zenekari tag voltunk, mindenki a saját szerepével, de az utóbbi években már nem igazán találtuk a közös nevezőt.

Ezen bejegyzés megírásával nem mutogatni akarunk, hanem letisztázni a dolgokat. Most és mindig is büszkék leszünk arra, amit a COB-bal közösen elértünk.

Kellemes ünnepeket és a legjobbakat 2020-ra!

Henkka, Janne és Jaska"

A csapat legutóbbi nagylemeze idén jelent meg, ez a Hexed volt, a búcsúbuliról ITT írtunk pár gondolatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2315366340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum