RockStation

Meglepetés albumot adott ki a Bring Me The Horizon

2019. december 28. - theshattered

bring-me-the-horizon_2019.jpgEgy meglehetősen hosszú című és beltartalmú anyaggal jelentkezett a nyers gitárzenétől egyre inkább eltávolodó Bring Me The Horizon. Az egy óra és tizenöt perc hosszú, nyolcdalos albumon (ha valakinek mondanak valamit ezek a nevek) Halsey, Happyalone., Toriel, Yonaka, Lotus Eater és Bexey is vendégszerepel. A dalok közül kettő több, mint tíz perc hosszú, az Underground Big {HEADFULOFHYENA} pedig több, mint huszonnégy percen át tart - persze egyik esetben sem szabad progmetal dolgokra gondolni.

Ó és igen! Az album címe nemes egyszerűséggel: Music to listen to~dance to~blaze to~pray to~feed to~sleep to~talk to~grind to~trip to~breathe to~help to~hurt to~scroll to~roll to~love to~hate to~learn to~plot to~play to~be to~feel to~breed to~sweat to~dream to~hide to~live to~die to~GO TO

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4015368282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2019.12.28. 11:57:19

Most már kezdem unni! Meglátom ezeket a lárvákat, az életkedvem elmegy. Szarjátok már le őket!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum