RockStation

Új dalt adott ki az Asking Alexandria énekese, megjelent az anyacsapat legutóbbi albumának újrakiadása

2019. december 29. - theshattered

askinga2019.jpgFriss nótát adott ki Danny Worsnop. Az Asking Alexandria szólóban is igen aktív frontembere Another You címen mutatta be a legújabb, bluesos hangulatú dalát, melyet lentebb találtok meg. További jó hír a csapat rajongóinak, hogy a napokban elérhetővé vált az Asking Alexandria legutóbbi, szimplán önmagáról elnevezett albumának újrakiadása, melyen a már ismert nóták mellett hat újabb szerzemény, köztük remixek, egy demó és két alternatív verzió sorakozott fel.

Worsnop ezt nyilatkozta az Another You-ról: "Nagyon izgatott vagyok, hogy végre megjelent. Az Another You az első dal, amit a házistúdiómban vettem fel, közvetlen azután, hogy elkészült... Talán kicsivel azelőtt! De akárhogy is, remek érzés volt megcsinálni, az valaha volt egyik kedvenc saját dalom lett. Hatalmas köszönet jár Denis Lesjaknak (Gold House Music) a lenyűgöző hangszerelésért és Austin Hullnak a nagyszerű keverésért és maszterelésért."

Az Asking Alexandria című album már említett, rendesen megextrázott újrakiadásán, mely az LP5 DLX nevet kapta, az alábbi borító mögött a következő nóták lettek felsorakoztatva (alább meg is hallgatható a teljes pakk):

1400x1400-000000-80-0-0.jpg

01. Alone In A Room
02. Into The Fire
03. Hopelessly Hopeful
04. Where Did It Go?
05. Rise Up
06. When The Lights Come On
07. Under Denver
08. Vultures
09. Eve
10. I Am One
11. Empire (feat. Bingx)
12. Room 138
13. Into The Fire (radio edit)
14. Vultures (Rock Version)
15. Where Did It Go? (Hyro The Hero Mash Up)
16. Perfect (Live From Sirius XM)
17. Rise Up (Original Demo)
18. Alone In A Room (Acoustic)
19. Alone In A Room (Dex Luthor Remix)

Erről ezt nyilatkozta Ben Bruce, gitáros: "Izgatottak vagyunk, hogy a zenekar nevét viselő lemezünk megjelenését egy olyan deluxe kiadás elérhetővé tételével ünnepeljük meg, melyen mindenkinek érdekes extra jóságok találhatók meg, köztük a Rise Up legelső ötlete, felvétele, valamint a sötét hangulatú kislemezdalunk, a Vultures teljesen új, teljes zenekaros verziója. Remélem, élvezni fogjátok a legutóbbi lemezes kedvenc dalainknak ezeket az új verzióit. Szeretünk titeket, srácok, már alig várjuk, hogy megosszuk a soron következő híreinket!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3815369014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum