Jövő hét szerdán visszatér hozzánk a Monster Magnet!

2019. január 31. - theshattered

monster-magnet_band.jpg2016 után újra Magyarországra jön a Dave Wyndorf által vezetett Monster Magnet. A csapat természetesen nem üres kézzel fog érkezni, az életmű legszebbjei mellett a tavaly megjelent Mindfucker című nagylemez tételeit is beveszik majd a menübe, a hangulat garantált lesz. A felvezetés szerepét a brit Puppy lesz hivatott ellátni, így talán nem is kérdés, hogy február 6-án mindenkinek kötelező a jelenés a Dürer Kertbe.

Tovább

Megérkezett a Novarock napi bontása

slash_2015.jpgJúnius 13-16. között kerül megrendezésre az idei Novarock fesztivál. A megszokott helyen, megszokottan magas felhozatallal operáló népünnepélyre már eddig is lehetett tudni, hogy bitang erős névsor várja a rockersereget, most viszont már a napi bontás is megérkezett, hogy ha esetleg nem lenne minden napra pénzetek, tudjátok, melyik napra a legérdemesebb ellátogatni.

Tovább

Gördeszkás mészárlás és zombik a Ghoul új klipjében

ghoul-vid.jpgNem nagyon szoktunk régen megjelent albumokhoz készített új videókat kirakni, de most muszáj kivételt tennünk. A Ghoul Shred The Deadje még a 2016-os Dungeon Bastards albumon jelent meg, de a videója az még elég frissecske és nem akármilyen sztorival rendelkezik! Az animációs kisfilm több, mint állat, tele gördeszkás zombiaprító arcokkal (passzol a címhez, ugye), a lehető legmetalabb, ami erre a dalra készülhetett.

Tovább

Megérkezett a második Devin-promo film

0devintownsend2017_39_eredmeny.jpgAz ígéretéhez híven sorra hozza az Empath album lemezelőzetes kisfilmjeit Devin Townsend. Az előző részhez hasonlóan most is egy telefonhívás a klip alapja, de most már szerencsére képi anyagot is kapunk a kopasz zsenitől, aki nem mellesleg március 29-én jelenteti majd meg a többféle kiadásban is elérhető, akár egy egész albumnyi bónuszanyaggal rendelkező csomagot. Nem elfelejteni, hogy november 30-án Budapesten is bemutatásra kerül majd a metalzene Deadpooljának friss termése, a jelenés mindenkinek kötelező!

Tovább

Nagy szavakat használ az új albumához a Scorpions

scorpions2018.jpgRudolf Schenker nem szarozik, kimondja kerek perec: egy "történelmi jelentőségű" albumon dolgoznak éppen, melynek a producere is egy "híres" személyiség lesz. Persze már vannak egy olyan szinten, hogy ezeket a szavakat meg is engedhessék maguknak, még ha be is kell ismernünk magunk között: a legnagyobbjaikat azért már régen leszállították. De azért várjuk, biztos vár ránk némi kellemes meglepetés, főleg, hogy ugye egy "új" arc is van a csapatban.

Tovább

Még idén megjelenik az új Kvelertak!

kvelertak_2018.jpgA black and rollban utazó Kvelertak 2019-re időzítette be az új, sorban negyedik nagylemezének a megjelenését. Az új énekessel, a tavaly csatlakozott Ivar Nikolaisennel készülő albumról persze azért még nem sok konkrétumot tudni, Vidar Landa is csak az énekesváltás körülményeiről osztott meg pár gondolatot.

Tovább

Új klipet forgat a Rammstein!

rammstein_2017_1.jpgBizony, bizony! Végre készül az új Rammstein-album első klipje, ami azt jelenti, hogy pár héten belül, ha minden jól megy, már láthatunk, hallhatunk is valamit a németektől. A videót az a Jonas Åkerlund rendezi, aki több neves együttes filmjei mellett a germánoknak is besegített már párszor (nem beszélve a hamarosan mozikba kerülő Lords Of Chaosról), így a minőség eleve garantált. Meg ahogy elnézzük, az apácák, keresztek és egyéb kellékek miatt a megszokott polgárpukkasztás is kijár majd, még ha már edzettebbek is azok a bizonyos kispolgárok, mint régebben.

Tovább

Ilyen volt a You Me At Six koncertje az Akváriumban

KÉPGALÉRIA!!!

A brit csapat októberben jelentette meg hatodik nagylemezét, az azt bemutató turnéval pedig Európát is célba vették. A You Me At Six január 29-én első önálló magyarországi koncertjét adta az Akvárium Klubban, ahol Lányi Kristóf kollégánk kattintgatott szorgalmasan. További képek ITT.

Klipet kapott a Tony Iommival közös Candlemass-dal

candlemassdec2018_638.jpgEgy hivatalos videóval támogatták meg a korábban már bemutatott új Candlemass-tételt, az Astorolus - The Great Octopust. A Tony Iommi keze munkáját is megörökítő tétel (a szólóban keresendő a legenda) egy látványos videóval gazdagodott, ez az alábbiakban nézhető meg. Az új, immár újra Johan Längqvist énekével felvett nagylemez, a The Door To Doom február 22-én fog megjelenni.

Tovább

Hallgasd meg az igényes stonerben utazó Green Lung új dalát!

greenlung.pngLet The Devil In - Ez a Green Lung új, egyben első lemezének, a Woodland Ritesnak az első előzetes dala. A stoner muzsikát hard rockkal és némi pszichedeliával keverő kvintett nótája az alábbiakban csekkolható le, ne sajnáljátok magatoktól ezt az öt percet, engedjétek be az Ördögöt.

Tovább

Visszatért a Pentagram élére Bobby Liebling

627full-bobby-liebling.jpgMiután másfél évet ült a hűvösön egy idős hozzátartozó, feltehetőleg a nyolcvanhét éves anyja bántalmazása miatt, visszatért a Pentagram frontjára Bobby Liebling. A veterán frontember a márciusi turnédátumokat így már a csapata élén fogja abszolválni, ahol egy, a többi Pentagram-tag szavaival élve egy bűnbánó és rehabilitált énekessel találkozhatnak majd a rajongók.

Tovább

Conan, a barbár kedvenc zenekara újra támad!

2019-ben új kiadó és új lemez!

50826209_2290648227696176_6288464714192125952_o.jpg

Az osztrák farkasszőrmébe burkolózó barbár horda idén új lemezzel fog visszatérni a hírek szerint! A Tulsadoom csapata tavaly év végén három tagra redukálódott, de ez mit sem segít rajtunk, hiszen mind áldozatai leszünk a black/thrash-t klasszikus heavy metal-lal ostromló harci gépezetnek. Legutoljára a Tales Of Morbid Butchers fanzine legújabb számának megjelenő buliján portyáztak erre az bécsi srácok és leszakították a fejeket! Tervek szerint tehát az év második felében fog napvilágot látni a harmadik nagylemez - a Hyborian Fire, amelyet már a Massacre Recrods zászlaja alatt fognak megjelentetni a barbárok. A legfrissebb nóta 2017-es, nyomjátok be!

Tovább

Lemondta a tavaszi Európa-turnéját Ozzy

0blacksabbath2014_15.jpgInfluenza, valamint légúti fertőzés miatt lemondta a februárra, valamint március elejére tervezett No More Tours 2 második Európa kanyarjának állomásait Ozzy Osbourne. Az öreg természetesen pótolni fogja az elmaradt állomásokat, melyre a már megváltott jegyek érvényesek lesznek. /Fotó: Réti Zsolt/

Tovább

Billy Graziadei mindenkit megnyugtat: nincs még vége a Biohazardnak

0lifeofagony2018_60_eredmeny.jpgHabár épp tetszhalott állapotban van, lévén, hogy három éve semmi nem történt körülöttük, a Biohazard énekese, Billy Graziadei lenyugtatta a rajongókat: az, hogy csend honol a csapaton, Scott Roberts kilépett, meg hogy ő is a Billybiot és a Powerflot nyomatja, nem azt jelenti, hogy vége lenne a csapatnak. Sőt!

Tovább

Elkotyogta magát Brian Johnson: Készül az új AC/DC album!

brian-johnson-phil-rudd-acdc.jpgA paparazziknak hála nyílt titok, hogy az AC/DC Vancouverben éppen az új lemez anyagát készíti, rögzíti. A tavaly nyilvánosságra került képeknek köszönhetően azt is tudjuk, hogy Angus Young mellett Phil Rudd és Brian Johnson is ott van aközött a bizonyos négy fal között, viszont ezt azért hivatalosan még nem verték nagydobra. A Terrorizer tagjai viszont voltak olyan szerencsések, hogy véletlenül összefutottak az énekessel, akinél rá is kérdeztek, hogy miújság.

Tovább

Finn metal a Toldiban és a Dürer Kertben: Heavy Trip filmbemutató és Everwave koncert

everwave.jpg

Február 6-án és 7-én különleges betekintést nyerhetünk a finn metal zenészek világába, méghozzá két teljesen más nézőpontból: a Toldi moziban február 6-án premier előtt láthatjuk a Heavy Trip című finn filmvígjátékot, mely egy távoli faluban élő zenekar képzelt történetét meséli el, míg másnap egy nagyon is valóságos finn csapat, az Everwave mutatja be So Called Home című első lemezét a Dürer Kertben.

Tovább
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum