RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/vol.1

2020. január 05. - sunthatneversets

stabbing_westward_2019.jpg
Az újév első dalmegosztójában amcsi izommetál és indusztriál rock, brit bánatdoom, svéd discorock és egy hazai csemege is becsúszott. /Fotó: Matt Bishop/

MY DYING BRIDE - Your Broken Shore

Öt év kihagyás, két tagcsere és nem kevés magánéleti válság után új nagylemezzel jelentkezik a My Dying Bride. A brit doom metal vonulat egyik alapcsapata The Ghost Of Orion címen adja majd ki a csomagot, melyről az első dal, a jövő hét pénteken videóval is gazdagodó, lemeznyitó Your Broken Shore már szabadon hallgatható.


FIVE FINGER DEATH PUNCH - Full Circle

Friss dalt adott ki a február 28-ra várható új nagylemezéről, a F8-ról a Five Finger Death Punch. A február 20-án a Megadeth és a Bad Wolves társaságában Budapestre látogató csapat a Full Circle című tétellel kívánja továbbnyitni az arra nyitottak nyálcsatornáját.


SUBSCRIBE - Lotus For Oblivion

Egy hosszabb pihenő után idén tért vissza a Subscribe, akik áprilisban Darken The Vermillion címmel már kihoztak egy új dalt a tavasszal megjelenő négyszámos EP előhírnökeként. Most amolyan év végi, év eleji ajándékként itt egy másik új tétel, amely a Lotus For Oblivion címet viseli. A koncept-EP Odüsszeusz utazásait dolgozza fel, ami metaforaként feletethető meg a zenekar múlt- és jelenbeli morális útkeresésében.


THE NIGHT FLY ORCHESTRA - Divinyls

Megérkezett a március 22-én Budapestre, a Dürer Kertbe látogató, nyugodtan északi szupergroupnak nevezhető The Night Flight Orchestra új dala és hozzá készített videója, a Divinyls. A dal a csapat február 28-án megjelenő új albumán, az Aeromanticon lesz elérhető.


STABBING WESTWARD - Dead & Gone

2001 óta először jelentkezik új muzsikával az indusztriál rock alapzenekara, a Stabbing Westward. A Dead & Gone címmel egy 5 dalos (3 új, két remix dal) EP-vel jelentkező csapat, most a címadó dalra készített videóval tért vissza a köztudatba.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8115392676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum