RockStation

Nekiállt az új lemeze felvételeinek az Alestorm

2020. január 09. - theshattered

alestorm2020.jpgMár a stúdióban garázdálkodik az Alestorm, mégpedig nem kisebb célból, minthogy rögzítse az új nagylemezét, a Curse Of The Crystal Coconutot. A nem normális kalózmetalosok ismét Bodor Máté gitárjátékát is tartalmazó lemeze már a második lesz ezzel a felállással, ami mint olyan, az első ilyen "duplázás" a csapat életében.

"Ó, hé, Föld emberei! Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy a mai napon bevonultunk a thaiföldi Krabi Road Studiosba, hogy megkezdjük a hatodik Alestorm lemez, a Curse Of The Crystal Coconut felvételeit! Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, hogy ez a cím a Donkey Kongból lenne. Bárhogy is, itt leszünk a következő három hétben, felveszük körülbelül tizenhárom dalt, melyek közül néhány olyan szörnyű lesz, hogy sosem fognak napvilágot látni. Azok, amelyek körülbelül jók lesznek, azok a Napalm Records gondozásában valamikor a nyár elején fognak megjelenni. További hírekre is számíthattok a jövőben, figyeljetek és mindent megtudtok idővel!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1015399390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum