RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.2.

2020. január 12. - sunthatneversets

midnight.jpgHeti dalmegosztásunkban most zömében az undergroundé a főszerep. Lesz black n' roll, post-punk, noise rock, metalcore és elfajzott post-HC.

CODE ORANGE - Underneath

Március 13-án érkezik a Code Orange új lemeze Underneath címmel. A Grammy-jelölt zenekar a címadó dalra egy videót is kidobott, amit fentebb le is csekkolhattok.


TODAY IS THE DAY - You're All Gonna Die

Steve Austin one man show-ja a Today Is The Day is új lemezzel jelentkezik No Good To Anyone címmel. Ha jó emlékszünk a You're All Gonna Die már a második nyilvánosságra hozott büntetés az albumról.


FOTOCRIME - Love Is A Devil

South Of Heaven március 13-án jelenik meg a Ryan Patterson vezette Fotocrime új albuma. A 80-as évek post-punk hangulatában írodott Love Is A Devil című tétel pedig már szabadon csekkolható a lemezről.


HEAVEN SHALL BURN - Protector/Weakness Leaving My Heart

Rendesen megrakja a rajongók hallójáratait a négy év szünet után új nagylemezzel jelentkező Heaven Shall Burn. Az Of Truth And Sacrifice című dupla lemezen tizenkilenc dal fog sorakozni több mint kilencven pernyi játékidővel, a limitált kiadáshoz még egy másfél órás doksifilm is társul majd - mondhatni, baráti a kiszolgálás! A csomaghoz a germán metalcore horda kapásból nem is egy, hanem rögtön két klipet is készített, ezeket egybe csomagolva adta ki országnak-világnak. 


MIDNIGHT - Fucking Speed And Darkness

A Fucking Speed And Darkness által egy, az új dalukat eléggé jól leíró című tétellel jelentkezett a Midnight. A Rebirth By Blasphemy képében január 24-én friss lemezt kiadó, nem kevés "régi" ízzel szolgáló egyszemélyes formáció már több előzetest is kiadott a már most sejthetően frankó korongról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8315403228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum