RockStation

A Queen és a Tool taroltak a tavalyi lemezeladásokban (a rockzenei vonalon)

2020. január 15. - theshattered

tool_2019_2_credit_travisshinn_crop.jpgA tizenhárom év után új lemezt kiadó, valamint a Bohém Rapszódia révén újra felrobbanó népszerűségű Queen tarolták le a tavalyi lemezeladásokat - már ha a rockzenei vonalat és az USA piacát nézzük. A BuzzAngle évvégi jelentése szerint a Queen összesen (a digitális verziókat is számolva) kilencszázezer példány kelt el, őket a The Beatles, a Tool, a Pink Floyd és a Metallica követi a számunkra érdekes előadók közül.

Ha a fizikai lemezeladásokat nézzük, akkor - továbbra is a gitárzenét nézve - a Fear Inoculum volt az USA non plus ultra, utánuk a Bohém Rapszódia filmzenealbuma, a The Beatles évfordulós újrakiadás-sorozatot kapott Abbey Roadja, valamint a Queen Greatest Hits lemeze és The Platinum Collectionje fért még be a legnépszerűbb huszonötbe.

A teljes jelentést IDE KATTINTVA éritek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6415410240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum