RockStation

Taylor-horror - Tom Savinivel dolgozik az új filmjén a Slipknot énekese

2020. január 17. - theshattered

0stonesour2018_20_eredmeny.jpgA legújabb maszkját készítő Tom Savinivel közösen vágott neki a horrorfilmjének a Slipknot énekese, Corey Taylor. Savini, akinek munkái között ott van a Holtak hajnala, a Holtak napja, a Péntek 13 vagy a Texasi láncfűrészes 2, elismert névnek számít a szakmában a maszkok és speciális látványeffektek terén. A koprodukcióról Savini segédje, Jason Baker árult el pár mondatot.

Jason Baker: "Örömömre szolgál, hogy végre, szépen-lassan beszélhetünk Corey Taylor új horror filmjéről, amiben Tom és én is részt veszünk, mi leszünk a felelősek a speciális maszkokért. Jelenleg nem mondhatunk semmit a történetről, vagy címről, vagy bármiről, de elmondhatom, hogy a sztori teljesen kattant, Coreynak volt pár beteg ötlete, nagyon örülök, hogy a részese lehetek.

Mindig is jó hangulatban telik a Coreyval közös munka - elkészíteni a maszkjait, ilyesmi, de a legjobb dolog az, hogy egy barátra leltem bene. Corey egy csodálatos ember, remek érzés a közelében lenni. Ez a srác megjárta a poklot, de olyan szinten túllett rajta, hogy már röhög az egészen. Ezek az emberek olyanok, mint az unikornisok. Amikor belépnek az életedbe, mindig velük akarsz lenni, természetesen együtt is akarsz dolgozni velük, megtenni mindent, amivel segítheted a kreativitásukat. Nagyon izgalmas ez az egész!"

A Slipknot a Behemoth társaságában február 4-én Budapesten lesz látható, hallható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3215413560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum