RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.3

2020. január 19. - sunthatneversets

suicidesilence_press_2020_credithristo_shindov.jpg

Heti dalmegosztásunkban szónikus büntetés, szigorú büntetések, egy kis post-HC és égy kis post-grunge. Szóval lesz itt mindenféle zenei csapás. /Fotó: Hristo Shindov/

SUICIDE SILENCE - Two Steps

Február 14-én érkezik az előző lemez hatalmas buktája után úgy tűnik ismét helyes pályára talált Suicide Silence új lemeze. A Become The Hunter című albumról, most a masszív betonozást benutató Two Steps lett publikus.


HIGHER POWER - Lost In Static 

A Higher Power alapvetően egy hardcore banda, de a Roadrunnernél január 24-én megjelenő 27 Miles Underwater című lemezük eddig úgy néz ki, mint ha egy nagy adag Deftonesszal nyakonöntött nu metal lenne. Mondjuk annak tökéletes, ahogy azt az új dal, a Lost In Static is bizonyítja.


TOMBS - The Dark Rift

Mike Hill éjsötét zenekara a Tombs újra büntet. Monarchy Of Shadows címmel ugyanis február 28-án érkezik a négytagú brigád új lemeze. Erről a héten a The Dark Rift lett publikus.


IGORRR - Very Noise

Szónikus merénylet. Így lehet leginkább leírni az áprilisban Budapestre érkező francia elektro-black-barokk-tudomisénmi stílusban nyomuló Igorrr új dalát. A Very Noise-hoz ráadásul az év videója készült. Új lemez március 27-én Spirituality and Distortion címmel.


GREY DAZE - What's In The Eye

Megjelent a Grey Daze nevű post-grunge nevű zenekar egyik dala, a What's In The Eye. Ez magában nem sokat mondana a legtöbb zenerajongónak, viszont ha hozzátesszük, hogy ez az a csapat, ahol Chester Bennington a Linkin Park előtt érdekelt, már érdekesebb a szitu! A felvétel maga még 2017-ben került rögzítésre, amikor az akkor húsz éves csapat újra felvett pár dalt, melyekkel koncerteket is terveztek, viszont ez Bennington halála miatt már nem valósult meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2615414802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum