RockStation

Pletyka: Tavaszra már kint lesz az új AC/DC, stadionturné várható a legendáktól

2020. január 20. - theshattered

ac_dc_2014.JPGEgy meg nem erősített, az ausztrál rádiós műsorvezető, Eddie McGuire műsorában elhangzott hír szerint hamarosan megjelenhet az AC/DC új nagylemeze, melynek megtámogatására egy stadionturnét is röffent majd a legutóbbi album, a Rock Or Bust óta meglehetősen kaotikus időszakot megélt csapat. A hír szerint Angus Young mellett Brian Johnson és valószínűleg Phil Rudd is visszatér majd a deszkákra, de azért jobb, ha kivárjuk, mi lesz még ebből.

"Van itt egy levél, miszerint február/március környékén új lemezt ad ki az AC/DC, utána a csapat 2020 október/novemberében Ausztráliában fog turnézni. Egy csomó munka és kutatás után sikerült hallókészüléket szerezni Brian Johnsonnak, aki újra visszatér a mikrofon mögé. Még Phil Rudd és ott lehet a bandában, vagy ütőhangszereken, vagy dobokon, így három, hát, ha nem is eredeti, de régi motoros fog majd, ha úgy tetszik, visszatérni. Volt már egy pár változás a csapaton belül, de Angus még mindig itt van, Brian Johnson énekel és talán a problémáin túleső Phil Rudd is ott lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1015417468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazz 2020.01.20. 14:36:08

No de ki játszik a basszusgitáron?

Killary Fucking Clingon 2020.01.20. 16:05:48

@Gazz: Lars Ulrich..vagy Stohl András
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum