RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol 4.

2020. január 26. - sunthatneversets

orthodox.jpgHeti dalmegosztásunkban grunge-dinoszaurusz, progistenek, folkos lassúzás és két kemény büntetés. /Fotó: Cam Smith/

PEARL JAM - Dance Of The Clairvoyants

Március 27-én jelenik meg a nyáron hosszú idő után Budapestre látogató Pearl Jam új albuma. A Gigaton címet viselő korongon 12 dal kap majd helyet. A lemezről Dance Of The Clairvoyants címmel most megérkezett az első single is. Elsőre kicsit (nagyon) furcsa, de azért Eddie Vedder hangja kilométerekről felismerhető. 


PSYCHOTIC WALTZ - All The Bad Men

Már tíz éve annak, hogy mintegy tizenhárom év kihagyás után újjáalakult a progresszív metal vonalon mozgó Psychotic Waltz. Az alapítása óta szinte változatlan felállásban menetelő kvintett ennek ellenére nem siette el az új lemezt, még a visszatérés után is egy évtized telt el, viszont a The God-Shaped Voidra keresztelt anyag úgy tűnik, nagyon is megérte a várakozást! A február 14-én megjelenő lemezről az All The Bad Men lett másodikként elérhető. 


ORTHODOX - Look At Me

Súly, súly és súly. Tavaly már mutattunk egy új dalt az Orthodox készülő nagylemezéről. Az album Let It Take Its Course címmel február 7-én jelenik meg és most itt van róla egy másik tétel Look At Me címmel.


HEXVESSEL - Demian

A Grave Peasures-ből ismerős Mat McNerney most éppen másik zenekarával a Hexvessellel van elfoglalva, lévén, hogy ez a folkprojektje április 17-én adja ki új albumát Kindred címmel. Erről most a Demian című dalt mutatjuk meg nektek.


SVART CROWN - Blessed By The Fools

Lassú őrlés és menetelős doom-riffek - ez vár arra, aki rákattint a fenti Svart Crown-dal videójára. A Blessed Be The Fools a csapat február 7-re várható új nagylemezén, a Wolves Among The Ashes-en fog helyet kapni, mely ismét erősen rágyúr a bünti-irányra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7415425176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum