RockStation

Megadeth-tagokkal megerősítve jön a Fatal Opera utolsó nagylemeze

2020. január 29. - theshattered

fatalopera.jpgFélreértés ne essék: a Fatal Opera 1999-ben, Gar Samuelson halálával együtt feloszlott! Viszont a dobos, illetve a zenekar jó muzsikusok lévén nem álltak le a dalszerzéssel, születtek ötletek a tragikus esemény előtt is (talán sejthetitek, hogy pont egy lemezre való), melyet ki is fognak adni és amikben több vendégzenész, így a Megadethes volt társak, Chris Poland és Dave Ellefson játéka is hallható lesz - utóbbi énekelni is fog. A korongon a Combat Recordsos Thom Hazaert is tiszteletét teszi.

A nemes egyszerűséggel Fatal Opera III című korongra a nevezett, lényegében a Peace Sells...-es felállás háromnegyedét magába foglaló vendégek mellett más neves arcok játéka is hallható lesz, így Robbie 'Pags' Pagliari is, akivel a Samuelson a The New Yorkersben muzsikált együtt.

A Fatal Operat a klasszikus korszakban Andy Freeman, Stew Samuelson, Billy Brehme, Travis Karcher és Gar Samuelson alkotta. A lemezt az énekes Freeman maga keverte.

Andy Freeman: "Hosszú ideig készült, de igazi szeretetteli munka volt ennek a lemeznek összerakása. Megtiszteltetés és kiváltság volt Daviddel és Thommal dolgozni, akik segítsége nélkül nem jöhetett volna létre a lemez, összehozni Christ és Davidet Garral pedig bezárta a kört. Nagyon örülünk, hogy végre napvilágot láthat, remélem, hogy a rajongóknak is tetszeni fog és megfelelő utolsó zenei tisztelgés lesz Gar előtt."

Dave Ellefson: "Gar az egyik legkevésbé hagyományos, legkiszámíthatatlanabb, leglenyűgözőbb dobos volt, akivel valaha zenéltem. Az öröksége az idő múlásával egyre inkább növekszik. Megtiszteltetés, hogy posztumusz zenélhetek Garral, a hihetetlen zenészi mivolta és a ránk hagyott öröksége előtt tiszteleghetek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3515435014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum