RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/Vol 5.

2020. február 02. - sunthatneversets

irist.jpgEheti dalmegosztásunkban thrash legendák, hazai rockkolás, svéd doom, amerikai súly dél-amerikai segítséggel és bánatmetal, metal nélkül. /Fotó: Dan Almasy/

TESTAMENT - Night Of The Witch

A héten megtörtént a hivatalos bejelentés, április 3-án érkezik a Testament új lemeze, a Titans Of Creation, melyről a Night Of The Witch  című dal teljes egészében elérhető is lett. Teker is, mint az 'istennyila'!


KATATONIA - Lacquer

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy valami hangzóanyaggal töri meg a csendet az önkéntes pihenőre vonult Katatonia, sőt, azt is, hogy ebből előbb-utóbb új album lesz. Büszkén jelentjük, mindez meg is fog történni, ugyanis a frissen kiadott, furcsa módon teljesen gitármentes Lacquer az április 24-én megjelenő friss nagylemez, a City Burials első előfutáraként hivatott megörvendeztetni a rajongókat.


MUDFIELD - Az Én Hazám

Rálápett a gázpedálra a Mudfield. Kelet Népe címmel február 21-én már a második albumuk jelenik meg. Erről egy szöveges videóval karöltve itt az első dal, amely Az Én Hazám címet viseli.


IRIST - Burning Sage

Order Of The Mind címmel március 27-én jelenik meg a három dél-amerikai zenészt (Pablo Davila gitáros, Bruno Segovia basszusgitáros, Rodrigo Carvalho énekes) is magába foglaló Irist bemutatkozó albuma, amelynek első előzetes dala, a klippel kísért Burning Sage.


CANDLEMASS - The Pendulum

The Pendulum címmel egy hat dalos EP-vel jelentkezik tavaly februári albuma után a Candlemass. A svéd doom metal legendák március 27-én megjelenő kiadványáról a címadó dalt már meg is lehet hallgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3615448276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum