RockStation

Új lemezen dolgozik a ZZ Top

2020. február 02. - theshattered

ZZ TOP 2012.jpgNekiállt az új nagylemez megírásának a blues-rock veterán csapat, a ZZ Top. A már fél évszázada nyomuló szakállas/bajszos legendák, akik hamarosan DVD-n és BluRayen is kiadnak egy róluk készült filmet, a ZZ Top: That Little Ol' Band From Texast, Rick Rubinnal ülnek majd neki a friss témáknak, aki a legutóbbi anyagon, a 2012-es La Futuran is segédkezett a triónak.

Billy Gibbons: "Foam Box Recordingsnak neveztük el azt, amit összegyűjtünk és kipróbálunk néhány új dolgot. Igazából tegnap telefonáltam is már egyet a neves producerrel, Rick Rubinnal. Ricknek van néhány ötlete, amit bedob majd a keverésnél. Már nagyon várja, hogy újra egy szobában legyen velünk. A Nyugati Parton szeret dolgozni, szóval Texas és Kalifornia között álmodjuk majd meg az új cuccokat. Várhatóan a következő pár hónapban meg is fog jelenni, legalábbis remélem. Még korai lenne bármit is bejelenteni, de jön majd hamarosan, yeah!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9615450252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum