RockStation

Lenyomta az első Frusciantes buliját a Red Hot Chili Peppers

2020. február 09. - theshattered

redhotchilipeppers1.jpgTavaly év végén lényegében felrobbantotta a rockzenei internetet a Red Hot Chili Peppers azzal, hogy bejelentették: harmadjára is a csapat tagja lesz John Frusciante, sőt, már az új album is vele készül. Ez persze azzal járt, hogy az utód/előd Josh Klinghoffer tíz év szolgálat és két nagylemez után kikerült a legendáktól, helyette viszont mindenki inkább azzal foglalkozik, vajon Frusciante hogy nyomja majd újra az anyacsapatával. Nos, ezt meg tudjuk mutatni, mivel a csapat szombaton a Beverly Hillsben található Green Acres Estateben adott egy háromszámos minibulit (a buli a tegnapelőtt elhunyt Andrew Burkle előtti tisztelgésből került megrendezésre), melyről egy rövidebb felvétel kiszivárgott a nép közé.

A Red Hot Chili Peppers miniszettje ezeket a dalokat tartalmazta:

Give It Away
I Wanna Be Your Dog (The Stooges feldolgozás)
Not Great Men (Gang of Four feldolgozás)

Az élesebb szeműek kiszúrhatták, hogy Chad Smith helyett egy másik arc püföli a bőröket. Megijedni nem kell, a Jane's Addicionös Stephen Perkins beugrása csak egy egyszeri váltás volt. Ami viszont még inkább érdekes: John Frusciante és a szintén Red Hot Chiliben pengetett Dave Navarro a karrierjük során először játszottak együtt, előbbi a Jane's Addiction bulijára ugrott be kicsit. Ebből is van egy kisebb részletünk:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6115466634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum