RockStation

KK's Priest - Közösen nyomja K.K. Downing, Ripper és Les Binks

2020. február 18. - theshattered

kks_priest.jpg

Összefogott három ex-Judas Priest-tag. Összefogott és zenekart csinált! Az éppen a debütlemezén dolgozó csapatban a zenekarból 2011-ben kikerült K.K. Downing, az 1996-2003 között ott énekelt Tim 'Ripper' Owens és az 1977-79 között a Judasban dobolt Les Binks mellett a Hostileból ismert A.J. Mills és a Voodoo Sixben zenélő Tony Newton adja a muzsikát. Egy-két élő felvételt már tudunk is mutatni!

K.K. Downing: "A KK's Priesttel való előretörés nem csak elkerülhetetlen volt, hanem létfontosságú is nekem, hogy elhozzunk mindent, amit csak elvárnak tőlem és a KK's Priesttől. A hatalmas igény és a világ minden tájáról, a rajongóktól érkező lehengerlő támogatás mellett úgy érzem, ez az, ahová tartozok, színpadra viszünk egy adag igazi, klasszikus dalt, a Priest hangját, valamint néhány nagyszerű, újonnan írt metal dalt, mindent, amit csak elvárnak a rajongóink, amikor eljönnek minket megnézni."

Ahogy a Judas Priest, úgy K.K. Downing is a karrierjének ötvenedik évét ünnepli, természetesen ezt majd turné is követni fogja. A helyszínek egyelőre még nem ismertek. K.K. Downing magyar nyelvű önéletrajza, az Éjjel-nappal Judas Priest már kapható!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3215480008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum