RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.8

2020. február 23. - sunthatneversets

nova_twins.jpgEheti dalmegosztásunkban jut bőven legendából, mindjárt három is, lesz itt még bika thrash metal, meg lányos izé. /Fotó: Sana Abstrakt/

BODY COUNT - Bum Rush

Már nem kell sokat várni, mindössze két hét és megjelenik a Body Count új nagylemeze, a Carnivore. A csapat, hogy érezzük a törődést, bemutatta a második promódalt az eddigiek alapján combos korongról, a friss adag a Bum-Rush lett, melyhez egy, a dalhoz passzolóan lendületes videót adtak az Urak. 


PEARL JAM - Superblood Wolfmoon

Egy animációs klipet kapott a Pearl Jam napokban bemutatott dala, a Superblood Wolfmoon. A dal a március 27-én megjelenő Gigaton című albumon kerül majd hivatalos kiadásra, melyet július 15-én Budapesten is bemutat majd a világlátott kvintett. 


NOVA TWINS - Taxi

A brit Nova Twins lányduó Who Are The Girls? címmel hamarosan megjelenteti debütalbumát. Ha zenéjüket le kellene írnunk igencsak bajban volnánk, hiszen direktben se nem rock, se nem metal amit művelnek, mégis kellően súlyos amit művelnek. Taxi címmel itt egy új daluk.


OZZY OSBOURNE - Scary Little Green Men

Pénteken jelent meg Ozzy Osbourne új szólóalbuma Ordinary Man címmel. Erről a hamarosan Jason Momoa főszereplésével videót kapó Scarry Little Green Ment választottuk a hét dalai közé.


EXHORDER - The Man That Never Was

Új dallal jelentkezett az Exhorder. A hamarosan az Overkillel amcsi turnéra induló thrasherek a tavaly kiadott Mourn The Southern Skies lemezzel együtt vették fel ezt a tételt, viszont valamiért úgy döntöttek, hogy inkább maradjon le róla. De most itt van, hogy megszerezze a maga igazát, mutatjuk is! A nóta limitált verzióban vinyl kislemezen is elérhető, ennek a B-oldalára a Legions Of Death koncertfelvétele került.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2115486194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum