RockStation

Áprilisban jön az Elder új lemeze, az Omens

2020. február 26. - theshattered

elder_2020_7_kopie_2.jpgElkészítette a 2019-es kísérleti EP-jének, a The Gold & Silver Sessionsnek az utódját, a soron következő nagylemezét az Elder. Az Omens címmel kiadásra kerülő, természetesen a szokásnak megfelelően tíz perc körüli tételeket tartalmazó albumról az Embers című dalt már meg is mutatta a frissített felállásban nyomuló kvartett, akik Michael Risberg billentyűssel és Georg Edert dobossal folytatják az ipart. A zenekart június 9-én Budapesten is elcsíphettek majd a Desszert Feszt keretében.

omens.jpg

1. Omens (10:53)
2. In Procession (09:53)
3. Halcyon (12:48)
4. Embers (10:47)
5. One Light Retreating (11:13)

Nick DiSalvo: "Az Embers vitathatatlanul az egyik legenergikusabb és feldobottabb dal, amit az Elder valaha összerakott, az egyik kedvencünk lett, amikor az Omens anyagát írtuk és próbáltuk. Ez talán a legkevésbé hagyományosan súlyos dal a lemezen, de ettől függetlenül igen kemény. Rengeteg összefonódó gitár és basszussáv, billentyűk, szintetizátor szóló (köszönjük a barátunknak, Fabio Cuomonak!) - hallhatjátok, hogy jól éreztük magunkat a lemez készítése közben. Mint a legtöbb Elder dal esetében, ezt is a többivel együtt a legjobb hallgatni, már alig várjuk, hogy kiadhassuk a teljes anyagot!"

A koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3815492138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum