RockStation

A Season Of Misthez igazolt a The Devil's Trade

2020. február 27. - theshattered

tdt-picture-01-volume_of_voids.jpgÚjabb magyar előadó szerződött le a francia kiadóval, a Season Of Misttel. A Makó Dávid által fémjelzett The Devil's Trade így kiadótársa lett a Thy Catafalque-nak, a következő nagylemeze, a The Call Of The Iron Peak már természetesen itt fog megjelenni, amit egy áprilisi Európa-turnén fog bemutatni. A budapesti állomás április 11-én lesz az Instantban a Darkher és a Forndom társaságában.

Makó Dávid: "Az elmúlt tizenhat évben a magyar és az európai underground szellemalakja voltam. A Season Of Most számomra mindig is egy minőségi mérce, vagy esetleg irányítótorony volt, aminek az értékét nem lehet megkérdőjelezni. Mint művész, nem is tudnék más kiadóra gondolni, ami jobban képviselhetné az underground látomásaimat, így nagyon hálás vagyok és megtisztelve érzem magam, hogy egy csapatban lehetek olyan előadókkal, akiket nagyon tisztelek."

tdt-2020-eu-admat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2315494242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum