RockStation

Júniusban jön a Deep Purple új lemeze

2020. február 27. - theshattered

0deeppurple2019_68_eredmeny.jpgAmikor már azt hinnéd, mindennek vége, jön mindig a felfrissülés! A Deep Purple is így nyomja, mivel a 2017-es inFinite elvileg az utolsó korongja lett volna a veteránoknak, a Magyarországot is érintő turnét is hasonló címen hirdették, most pedig itt a hír: június 12-én érkezik a Whoosh!, a csapat friss dalcsokra. De mi nem haragszunk érte, sőt!

Roger Glover ezt nyilatkozta a dalírásról: "Dolgozgattunk mostanában egy keveset. Van néhány cuccunk elfekvőben, de egyelőre még nem tudom, hogy mit, merre, mikor, viszont egyáltalán nem álltunk le. Megvan persze a veszélye annak, ha sikeres leszel, az emberek azt akarják, hogy ugyanazt a dolgot csináld és maradj sikeres továbbra is, menj előre, de ez nem így megy. Nem lehet csak úgy megismételni magadat. Szerintem ha a dalírás tudatos szintre emelkedik, a zenekarok már nem jól értelmezik a dalokat. Csak az előadásról a fogós részekről, ilyesmikről beszélnek, de nekem megírni egy nótát ennél sokkal többet jelent. Mindig megpróbáltunk másféle dalokat írni. A veszély mindig ott van, hogy saját magad paródiájává válsz, ha csak megpróbálod lemásolni magad. Ezért mi mindig megpróbáltuk előrenézni és változni. Ez egy jó kihívás."

Az eredeti interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3215493724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum