RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.9

2020. március 01. - sunthatneversets

trivium-2020.png

Eheti dalmegosztásunkban széles rockzenei palettáról válogatunk. Lesz itt metalcore, nu metálkodás, cipőbámulós zene, meg némi kitudjami.

TRIVIUM - Catastrophist

Egy friss dallal törte meg a csendet a Matt Heafy apasága miatt pihenőre vonult Trivium. A nóta a Catastrophist címet kapta a keresztségben, melyhez egy nyomott hangulatú videót is forgatott a floridai kvartett. A következő nagylemez, a What The Dead Men Say április 24-től lesz elérhető. 


OCEAN GROVE - Thousand Golden People

Ha valaki nem ismerte volna őket, a Crossfaith koncert előzenekaraként megbizonyosodhatott róla, hogy az ausztrál Ocean Grove egy mocskosul feelinges zenekar. A nu metal ízekkel sem spóroló, veszettül húzós muzsikát toló déliek március 13-án adják ki a legfrissebb dalcsokrukat, a Flip Phone Fantasyt, melyről az újonnan megmutatott Thousand Golden People álljon most itt. 


ELDER - Embers

Elkészítette a 2019-es kísérleti EP-jének, a The Gold & Silver Sessionsnek az utódját, soron következő nagylemezét az Elder. Az Omens címmel kiadásra kerülő, természetesen a szokásnak megfelelően tíz perc körüli tételeket tartalmazó albumról az Embers című dalt már meg is mutatta a frissített felállásban nyomuló kvartett, akik Michael Risberg billentyűssel és Georg Edert dobossal folytatják az ipart. A zenekart június 9-én Budapesten is elcsíphettek majd a Desszert Feszt keretében. 


AUGUST BURNS RED - Bones

Kiadta az április 3-án megjelenő friss nagylemezének, a Guardiansnek a második ízelítőjét a hamarosan Budapestre is visszatérő August Burns Red. A Bones című dalhoz most csak egy egyszerűbb vizuál társult be. 


IGORRR - Parpaing

A lényegében már nem csak a metalos körökben ismert Very Noise után megérkezett a második lemezelőzetes dal az Igorrrtól. Az április 19-én a Barba Nergába látogató, *WTF* zenét játszó brigád a frissen kipattintott Parpaing című dalra nem kisebb vendéget talált meg, mint Corpsegrindert a Cannibal Corpse-ból, melynek következtében ki nem találnátok, jóval death metalosabbra lett véve a hangzás. A teljes nagylemez, a Spirituality & Distortion március 27-én jelenik meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3415496088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yobbágy Fery 2020.03.02. 10:32:57

Orbit Culture - Rebirth?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum