RockStation

Megvan az új Carcass-lemez címe!

2020. március 03. - theshattered

carcass.jpg2013 után új nagylemezzel jelentkezik a Carcass. A death metal csapat végre azt is eldöntötte, mi lesz a csomagnak a címe, mely egyébként az eredeti dobosuktól, az agyvérzése miatt a visszatéréstől kényszerűen visszalépett Ken Owentől származik...

...az pedig Torn Arteries néven vonul majd be a köztudatba!

Bill Steer: "Volt egy képzeletbeli zenekara, amit Torn Arteriesnek hívott és mindent saját maga rögzített a saját hálószobájában. Gitározott, dobozokat csapkodott és valamit ordibált a mikrofonba. Az egész dolog annyira torz volt, de egy bizonyos szinten annyira szuper súlyos is, még akkor is, ha csak egy srácot hallgattál, aki spanyol gitáron és néhány dobozon játszik. Szerintem Jeffnek tetszett a múlthoz való kötődése és a tény, hogy ez egy újabb Ken Owen klasszikus. Szóval ez volt az ő választása, meg is ragadt mindenkinek a dolog."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7715500632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum