RockStation

Mint egy égő ház... - Jön az új Asking Alexandria!

2020. március 05. - theshattered

askinga2019.jpgLike A House On Fire lesz a címe az Asking Alexandria legújabb nagylemezének, melyet május 15-én tervez kiadni a kvintett. A Sumerian gondozásában megjelenő albumról az Antisocialist című dalt, meg persze a borítót, dallistát már be is mutatta a csapat, előbbi egy klipet is kapott, hogy teljes legyen a kép.

askingalexandrialikeahouse.jpg

01. House On Fire
02. They Don't Want What We Want
03. Down to Hell
04. Antisocialist
05. I Don't Need You
06. All Due Respect
07. Take Some Time
08. One Turns To None
09. It's Not Me (It's You)
10. Here's to Starting Over
11. What's Gonna Be
12. Give You Up
13. In My Blood
14. The Violence
15. Lorazepam

Ben Bruce: "Az elmúlt pár évben a lelkünket is kidolgoztuk, hogy megírjuk ezt a lemezt. Szerelmesek lettünk abba, amit kihoztunk magunkból! Vannak dalok, amik a győzelemről, erőről és rugalmasságról szólnak. Vannak dalok a szerelem, a szenvedély és a hit elvesztéséről. Vannak dalok az új dolgok felé való továbblépésről és olyan is, ami a mi utunkról szól. Tele van a lemez az öt eredeti Asking Alexandria-tagból jövő szerelemmel és érzelemmel."

Szintén ő az Antisocialistról: "Az Antisocialist című dal azoknak íródott, akik csak fel akarják emelni a középső ujjaikat és teli tüdőből ordítani. Ez a dal a frusztráltaknak, elfelejtetteknek, megbecsülés nélkülieknek, eltaposottaknak szól. Azoknak, akik a kemény munkájukért semmit sem kapnak cserébe. Azoknak, akik mernek nagyot álmodni, de kinevetik emiatt őket. Arról szól, amit időről-időre mindannyian átélünk, ez egy olyan dal, amire le lehet dobni a gépszíjat! Élvezzétek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7015504438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum