RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.10

2020. március 08. - sunthatneversets

green-carnation2020.jpgEheti dalmegosztásunkban frontcsajos blues, extrém metálos szólóban, norvég proggerek, egykori grunge ikon és egy jó adag súly. /Fotó: Petter Sandell/

ULCERATE - Stare Into Death And Be Still

Így kell ezt csinálni! Egy olyan dallal tért vissza a köztudatba az Ulcerate, hogy attól füstöl a hangfal! A csapat négy év éhínség után tette közzé a Stare Into Death And Be Stillt, ennyi idő pedig elég volt egy lemezhez is: április 24-én jön a hasonló című album.


BUSH - Flowers On a Grave

Májusban jelenik meg a Bush legfrissebb csomagja, a The Kingdom, melyről egy dalt, a Flowers On A Grave-t a bejelentéssel egyidőben be is mutatott a kvartett. Az album egyéb részleteit a későbbiekben fogják elcsepegtetni. Nagylemezzel legutóbb 2017-ben jelentkezett csapat, ez a Black and White Rainbows volt. 


GREG PUCIATO - Fire For Water

Egyelőre még pontosan nem tudni mikor, de valamikor a nyár folyamán szólóanyagot ad ki a The Dillinger Escape Plan énekeseként megismert Greg Puciato. A Child Soldier: Creator Of God című albumról a Fire For Water című dal képében meg is érkezett az első ízelítő, melyben a dobok kivételével minden hangszer (és ének) Puciato érdeme. Előbbiért a szintén volt 'Dillingeres Chris Pennie a felelős. 


BLUES PILLS - Proud Women

Holy Moly címmmel, június 19-én jelenik majd meg a Blues Pills legújabb nagylemeze. A csapat a nőnap jegyében, a Proud Woman képében kiadta az első ízelítőt is, természetesen videót is kapott a dal. Talán nem meglepő, hogy a dal maga egy igazi csajhimnusz, az egységről és az egyenlőségről szól. 


GREEN CARNATION - Leaves Of Yesteryear

Leaves Of Yesteryear címen, "mindössze" tizennégy év kihagyás után új nagylemezzel jelentkezik ki a norvég progger Green Carnation. A csapat nyomatékosítván mindezt ki is adta a lemeznyitó, egyben címadó tételt, hozzá pedig egy hangulatos videót is mellékeltek az urak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9715508612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum