RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol11.

2020. március 15. - sunthatneversets

carach_angren_2020_stefan_heilemann.jpgHeti dalmegosztásunkban szimfo black, frontcsajos doom, progger legenda, kőkemény deathcore és thrash metal. /Fotó: Stefan Heilemann/

THE BLACK DAHLIA MURDER - Child Of Night

Április 17-én érkezik a deathcore vizeken evező The Black Dahlia Murder új albuma Verminous címmmel. Korábban a címadó dalt már bemutattuk róla, most itt egy másik tétel Child Of Night címmel, melyhez videó is társul.


STEVEN WILSON - Personal Shopper 

Bemutatta a hamarosan megjelenő új albumának, a The Future Bitesnak az első ízelítőjét Steven Wilson. A masszívan ironikus brit humorral bepromózott, egy várhatóan nagyívű koncertsorozattal bemutatásra kerülő nagylemezhez (ezt azért még várjuk ki...) dallistát is tudunk mutatni. A közel tíz perces, Elton John vendégszereplésével megerősített dal maga (és a nagylemez is), ahogy Wilson korábban behintette, nem feltétlen gitárközpontú, így is illik készülni rá!


CARACH ANGREN - Monster

A címéhez tökéletesen passzoló dallal, a Monsterrel adta a nagyközönség tudtára a Carach Angren, hogy bizony jön az új nagylemez, a Franckensteina Strataemontanus. A még Ivo 'Natmar' Wijersszel felvett (időközben a dobos távozott a csapatból) anyagról az említett tétel szabadon hallgatható. Több, mint pöpec élmény!


LUCIFER - Leather Demon 

Március 20-án érkezik a retro doomban utazó frontcsajos Lucifer új albuma, Lucifer III címmel. Az Entombed egyjkori dobosát Nicke Andessont  is felvonultató csapat ízelítőnek mosta  Leather Demon című dalt adta ki az albumról.


WARBRINGER - The Black Hand Reaches Out

Ha valaki minőségi thrash metalra vágyik, annak bátran ajánljuk a Warbinger új dalát, amely azáprilis 24-én megjelenő Weapons of Tomorrow című lemezén kap majd helyet. Ja és videó is van hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6515520460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum