RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol12.

2020. március 22. - sunthatneversets

lamb-of-god-momento-mori.jpg

Eheti dalmegosztásunkban hard rock legendák, bánatmetal, doommetal, sludge metal és redneck zúzás.  

OLD MAN GLOOM - EMF

Május végén érkezik az Old Man Gloom új nagylemeze, a Seminar VIII: Light Of Meaning. A korong az első album lesz a csapat életében, melyen Stephen Brodsky (Cave In, Mutoid Man) pengeti a basszust, aki a 2018-ban elhunyt jóbarátja, Caleb Scofield helyére érkezett a zenekarba. Hogy a csapat a tragédia ellenére sem veszített semmit az erejéből, azt az elég lassan beinduló, de aztán annál nagyobbat büntető EMF című dal képében igyekeznek is bebizonyítani, mutatjuk!


DEEP PURPLE - Throw My Bones

Elkészült a Deep Purple új videója, mégpedig a Throw My Bones című, nem kicsit feelinges dalra. Az új nagylemezen helyet kapó, annak a borítóját felelevenítő filmecske lentebb látható. A teljes nagylemez június 12-én jelenik majd meg. 


PARADISE LOST - Fall From Grace

Kiadta a május 15-én megjelenő Obsidian című nagylemezének első ízelítőjét a Paradise Lost. A klipet is kapott Fall From Grace megint a karcosabb vonalról markolta fel a témákat, természetesen a klip sem éppen a legvidámabb, amit a csapat valaha készített. 


KATATONIA - Behind The Blood

A Laquer csendessége után egy igazi, szólókkal (már-már meglepő szinten) telített dallal szolgált a rajongótábornak a Katatonia. A svéd melankólia császárai a Behind The Blood című szerzeményt nyújtották át az éhes fanoknak, melyhez videó is készült. Az új nagylemez, a City Burials április 24-től lesz elérhető. 


LAMB OF GOD - Memento Mori

Megérkezett a Lamb Of God új, szimplán a zenekar nevét viselő albumának második előzetese, a Memento Mori. A klipet is kapott dal, ahogy az elődje, a Checkmate is, lentebb meghallgatható, a teljes album, amely az első teljes értékű felvétel lesz a Chris Adler dobos helyére került Art Cruzzal, május 8-án jelenik meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9015540408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum