RockStation

Sangre - Itt is az új Ill Nino-dal!

2020. március 28. - theshattered

ill-nino-2019.jpgAbból kiindulva, hogy máris itt az új dal és annak klipje, a most már hivatalosan is az Ill Nino nevet viselő, Dave Chavarri és Laz Pina-féle csapat valószínűleg csak arra várt, hogy elrendeződjön a közöttük és a 2019 elején még egy egységet képviselő, korábban szebb napokat is látott zenekar többi, most már ex-tagja között kialakult, a csapat nevének használatáról szóló vita. Az elvileg közös megegyezéssel záródott hercehurcára a Sangre című nóta hivatalosan is pontot rak és mit ne mondjunk... Egész jó kis téma lett! A legutóbbi Ill Nino-nagylemez, a Till Death, La Familia 2014-ben jött ki, úgyhogy reméljük, hamarosan jön majd a többi jó hír is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9815565674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2020.03.28. 14:57:46

Nálam ez nem igazán adja.

Yobbágy Fery 2020.03.28. 21:25:08

Hát nemtom...szerintem ez egy kalap szar. Nyomokban megvan az Ill Ninora jellemző latinos hangzású nu metal, de Marcos Leal hangja kanyarban sincs Christian Machadoéhoz képest, az összkép meg meh. Lapozzunk.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum