RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.13

2020. március 29. - sunthatneversets

mad_robots.jpgEheti dalmegosztásunkban germán thrasher gépezet, zenék betonozáshoz, punk szupergrupp és hazai jóság.

KREATOR - 666-World Divided

Meglepetés dallal és egy hozzá forgatott klippel örvendeztette meg a nagyvilágot a thrash-gépezet Kreator. A dal maga, amely az első hivatalos felvétel a Dragonforce-ból átigazolt Frédéric Leclercq-kel, a Lamb Of God Checkmate című dalával közös hétinches lemezen fog megjelenni két hét múlva. 


FAKE NAMES - Brick

Szögezzük le rögtön az elején a tagságot: Dennis Lyxzén (Refused), Brian Baker (Bad Religion), Michael Hampton (S.O.A., Embrace, One Last Wish), Johnny Temple (Girls Against Boys, Soulside). Most, hogy ezen túl is vagyunk, jöjjenek a száraz tények: a csapat május 8-án adja majd ki a bemutatkozó lemezét, melyen szűk fél órában tíz tétel fogja majd várni az arra kíváncsiakat. Ízelítőnek itt az első nóta, a klippel is kiegészített Brick


END - Pariah

Június 5-én jelenik meg a volt és jelenlegi Dillinger Escape Plan, Counterparts, Fit for an Autopsy, Misery Signals, Shai Hulud és Reign Supreme tagokat felvonultató END első nagylemeze Splinters From An Ever-Changing Face címmel. A zenekari felsorolásból egyből kiderülhet, hogy itt bizony betonozáshoz készül az aláfestő muzsika, amit a Pariah című dal csak megerősít.


XIBALBA - En la Oscuridad

A napfényes kaliforniából idehányó Xibalba zsigerből nyomja a death metalt. Új lemezük Años En Infierno címmel május végén érkezik, melyről itt egy új tétel En la Oscuridad címmel.


MAD ROBOTS - peculiar ways

A napokban peculiar ways címmel jelentkezett új dallal a korábban Room of the Mad Robots néven zenélő csapat, a Pareidolia című friss lemez pedig várhatóan az áprilisi HammerWorld Magazin ajándék CD mellékleteként jelenik meg. A peculiar ways videoklipet is kapott, ami fentebb nézhető.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4815565628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum