RockStation

EP-t adott ki a Green Day, már hat új dal készen van egy következő anyagra

2020. április 07. - theshattered

green-day-dinner-party-promo-2020-credit-pamela-littky.jpgA Green Day frontembere, Billie Joe Armstrong nem kicsiben játszik, főleg, ha termékenységről van szó. Most, hogy otthon ül, már hat dalt meg is írt egy valamikor megjelenő következő anyagra, de hogy addig se legyen oka éhezni a fanoknak, egy háromdalos EP-vel szolgáltak a nagyközönségnek (nem az említett dalok anyagából). Az Otis Big Guitar Mix EP az 2012-es albumtrió korszakában felvett dalok kicsit "felgitárosított" verzióiból áll, csemegének pont érdekes, amíg nincs más.

Billie Joe Armstrong: "Van egy csomó ötletem és a fejemben is ott van egy rakat dallam. Már megírtam körülbelül hat dalt, mióta ez az egész tart. Nem tudom, mikor fogok megint összefutni Mike-kal és Trével, de mondtam nekik, hogy most rakják magukat karanténba, aztán remélhetőleg később majd be tudunk menni a stúdióba Butch Walkerrel (aki a Father Of All... producere volt)."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1015596574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum