RockStation

Egy amerikai szakértő szerint 2021 őszéig nem térnek vissza a nagyobb koncertek

2020. április 13. - theshattered

0queen2017_09_eredmeny.jpgA University of Pennsylvania egyik bioetikusa, Zeke Emanuel meglátása szerint leghamarabb 2021 őszén térhetnek vissza a koncertek a mindennapi életbe. A kutató szerint a gazdaság fokozatos visszaállítása és a szükséges, most is élő távolságtartás fenntartása miatt még az idénre szervezett események is igen koraiak lennének (kihangsúlyozzuk, mindezt az USA-ra vetítve mondja!), de mutatjuk, hogy hogy mit is mondott a szakember!

"A gazdaság újraélesztését fokozatosan kell véghezvinni, azt is a nagyobb munkahelyi távolságtartással kell kezdeni, hogy kisebb legyen az esély a betegség visszatérésére. Bizonyos építkezéseken, gyárakban, vagy irodákban, ahol meg lehet tartani a másfél-két méteres távolságot, már észszerűbb hamarabb elkezdeni a munkát. A nagyobb rendezvényeket - konferenciákat, koncerteket, sporteseményeket - amikor azt mondják, hogy megpróbálják átszervezni 2020 októberére, nem tudom, hogy gondolják, hogy lehetséges megoldás lehet. Szerintem ezeknek kellene az utolsónak lennie, amiknek újra kell indulniuk. Ha realisztikusan gondolkodunk, 2021 ősze lehet erre a leghamarabbi dátum."

Az eredeti, angol nyelvű cikk IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3715608552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum