RockStation

Újraéledt a Napalm Death- és Dimmu Borgir-tagokat felvonutató Insidious Disease

2020. április 14. - theshattered

insidious-disease_2020.jpgTíz év után először új dallal jelentkezett az Insidious Disease. A Marc Grewe (ex-Morgoth), Silenoz (Dimmu Borgir) Terje "Cyrus" Andersen (ex-ICS Vortex, ex-Dimmu Borgir), Shane Embury (Napalm Death, Tronos), és Tony Laureano (ex-Nile) alkotta csapat az Enforcers Of The Plague című nótával jelentkezett be újra a köztudatba, az After Death névre keresztelt nagylemez valamikor a későbbiekben várható.

Silenoz: "Nyilvánvaló okokból egy kicsit megcsúsztunk az új Insidious Disease albummal, de itt egy darabka érett, szaftos húsdarab, amibe belemárthatjátok a fogatokat. Mi passzolhat jobban a mostani időszakhoz, mint egy Enforcers Of The Plage-szerű dal?! Továbbá örömmel tudatjuk, hogy leszerződtünk a Nuclear Blast Records istállójához. Amíg várjuk a lemez közeljövőben kiderülő megjelenési idejét, nézzetek rá az antiszociális platforjainkra, hogy értelsüljetek minden friss hírről! A vírus-szar legyűrése után jön a több brutális témával térünk majd vissza. Az After Death borítója Dan Seagrave munkája."

insidious-disease-after-death.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8515611852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum