RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 20/Vol.16

2020. április 19. - sunthatneversets

deaddaisies2020.jpgMai dalmegosztásunkban minőségi hardrock, feszes tekerés, vissztérő proggerek, pop punk és melodic death a jobb fajtából.

THE DEAD DAISIES - Unspoken

Újabb dallal promózza a még valamikor idén megjelenő nagylemezét, a Holy Groundot a The Dead Daisies. A már Glenn Hughes hangját és basszusjátékát rejtő lemezről (Marco Mendoza és John Corabi tavaly hagyták ott a csapatot) most az Unspoken című, amúgy nagyon is fincsi dal lett elérhető, hozzá természetesen egy dalszöveges videó is dukál.


TRIVIUM - Amongst The Shadows & The Stones

Már csak egy hét és megjelenik a Trivium új albuma, a What The Dead Men Say, amiről eddig már két klipes dal is igyekezett megmutatni, milyen is lesz majd a füstölő rózsaszál mögé bújtatott dalcsokor. Nos, most a floridaiak folytatják a promót, megérkezett az Amongst The Shadows & The Stones, melyhez most kivételesen sztorizós, zenélős, látványos videó nem jár, cserébe legalább hegyekben állnak benne a riffek.


PROTEST THE HERO - The Canary

Jó nagy volt a csend a Protest The Hero háza táján, már ami a friss dalokat illeti (plusz azért a The Fortress-turnéért is igen nagy kár). A csapat a Pacific Myth dalsora óta, azaz négy-öt éve nem adott ki semmi újat, nagylemez pedig 2013-as Volition képében jelent meg utoljára. Igen, "volna igény"! A kanadaiak mostanában végre újra ráéreztek valamire, kiadták az első fecskét (vagy kanárit), hogy csendesedjen a zúgás, a teljes, Palimpsest címre keresztelt koron június 19-én érkezik. 


A DAY TO REMEMBER - Mindreader

Klipes nótával frissített az A Day To Remember. A csapat a valamikor az év folyamán megjelenő You're Welcome-nak a Mindreader című dalát adta ki, amihez egy nagyon frankó animációs klipet raktak. 


MERCENARY - From The Ashes Of The Fallen

Nem mondhatjuk, hogy elkapkodta volna az új dalának megjelenését a Mercenary. A lassan már három évtizede nyomuló, azóta már teljesen lecserélődött, ráadásul most új dobossal, Martin Nielsennel dolgozó csapat From the Ashes of the Fallen képében mutatta meg, hogy nem kell félteni őket, valóban remek dal lett! Lemezről egyelőre nincs hír. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2115620938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum