RockStation

Nem a CIA írta a Scorpions egyik legnagyobb slágerét

2020. május 13. - theshattered

0scorpions2019_14_eredmeny.jpgMaga Klaus Meine is egy jót derült azon, amikor megkérdezték tőle: vajon a CIA írta-e a Wind Of Change című örök Scorpions-klasszikust? A lehetetlen kérdéssel egy új, a dalról elnevezett podcast foglalkozik, bár így, hogy Meine lelőtte a poént, talán már csak a konteósoknak lehet érdekes.

Klaus Meine: "Az év elején valamikor készítettek velem egy interjút. Azt hiszem, Patick Keefe volt az ember neve. Egészen New Yorkból utazott el ide, Németországba, hogy beszéljen vele. Azt hiszem, Matthiasszal is csinált egy telefonos interjút később. Beszéltünk a Moszkvai Békefesztiválról, a Wind Of Change-ről, lényegében erről szólt az egész beszélgetés. Korábban dolgozott olyan lapoknak, mint a New Yorker és hasonlók. Nagyon szimpatikus, nagyszerű srác, jó volt vele beszélgetni. Aztán az interjú közepén bedobta, hogy "Klaus, hallottad már valaha a történetet, miszerint a CIA írta a Wind Of Change-t?". Kiszakadt belőlem a nevetés. Mondtam is neki, hogy "Barátom, szerinted egy dalszerzővel, vagy egy kémmel készíted ezt az interjút?". (nevet) Elég bizarr volt. Aztán utánanéztem a történetnek. Az egész egy májusban, vagyis mostanában megjelenő podcasthez készült."

"Igazán tehetségesek a srácok, nagyon profik és kreatívak, az egészet, ahogy összerakták, olyan, mint egy Netflix-sorozat. De amúgy az, ami. Egy podcast, amire nagyon sokan rá fognak kattanni. Az alapötlet maga érdekes és szórakoztató, de egyáltalán nem igaz."

A podcast részeit ITT találjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6915687976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szánmonoxid 2020.05.14. 13:59:14

Sőt, a helyesírási szabályzatot sem a CIA írta, úgyhogy esetleg érdemes lenne elolvasnod.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum