RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol20.

2020. május 17. - sunthatneversets

avatar2020.jpgEheti dalmegosztásunkban a shockrocker alfája és omegája, valamint követőik, feltámasztott metallegenda, jófajta core-ság, valamint blekkerek, akik The Cure-t játszanak.

STATIC-X - All These Years

Egy jópofa, félig-meddig sztoris klippel mutatta be az új dalát a Static-X. Az All These Years című nóta a még a Wayne Static 2014-es halálát követően mostanában újraéledő csapat új lemezén, a Project Regeneration Vol.1-on lesz hallható. Az új frontemberrel kiegészült csapat egy Wisconsin Death Trip emlékkanyarja után immár teljes krafttal az új lemezük, a Static fennmaradt éneksávjait megörökítő, fent említett című korong promójára fekszik rá, ami két hét múlva jelenik meg.


AVATAR - Silence In The Age Of Apes

Megmutatta az új nagylemezének az első előzetes dalát az Avatar. A Silence In The Age Of Apes című, lentebb a hozzá készített videóval kiegészített nótát is magába foglaló album, az augusztus 7-én érkező Hunter Gatherer a svéd csapat utóbbi korongjaitól eltérően most különálló dalokat fog tartalmazni, ezek közül az egyikben még Corey Taylor is szerepelni fog! A Slipknot és a Stone Sour frontembere (nem vicc!) fütyülni fog majd a neki kiszabott részben. 


SHARPTOOTH - Say Nothing (In The Absence Of Content)

Transitional Forms címmel július 10-én érkezik a marylandi Sharptooth új albuma a dallamosabb metalcore/hardcore elegyben utazó, női énekessel (!!??) felálló ötös, most egy igazi energiabombát zúdított a világra a Say Nothing (In The Absence Of Content) című daluk képében.


ALICE COOPER - Don't Give Up

Új dalt adott ki az éppen a soron következő nagylemezén dolgozó Alice Cooper. A rocklegenda a karanténhelyzethez hangolt Don't Give Up című tétellel, illetve a hozzá forgatott, rajongók bevonásával készített videóval kedveskedik országnak-világnak. 


BEHEMOTH - A Forest (The Cure feldolgozás)

A svéd szuicid black metal zenekar, a Shining vezérével, Niklas Kvarforth-tal közös dalt adott ki a lengyel black metal zászlóshajó, a Behemoth. Az A Forest című dal az élesebb fülűeknek ismerős lehet, hiszen eredetileg a The Cure tollából származó számról beszélünk, sőt, már a Behemoth / Kvarforth páros is előadta korábban koncerten. A klipet kapott dal egy négyszámos EP-n fog megjelenni május 29-én, a korongon a stúdióverzió és a már említett koncertfelvétel mellett két I Loved You Ar Your Darkest-korszakos, eddig még ki nem adott dal kap helyet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr415696562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum