RockStation

Szimfonikus koncertanyag jön a Septicflesh-től!

2020. május 22. - theshattered

septicflesh_band.jpgKiadja a tavaly februárban Mexikóvárosban adott koncertjét a Septicflesh. A görög szimfo-death csapat ezen az estén egy teljes nagyzenekarra, valamint egy felnőtt- és egy gyerekkórussal hozta tető alá a bulit, melyet Infernus Sinfonica MMXIX címen tesznek majd elérhetővé július 31-én. Borítót, dallistát és egy rövid előzetest már tudunk is mutatni!

septicfleshinfernus.jpg

01. Intro
02. Portrait Of A Headless Man
03. Martyr
04. Prototype
05. The Pyramid God
06. The Enemy Of Truth
07. Communion
08. The Vampire From Nazareth
09. Dogma Of Prometheus
10. Lovecraft's Death
11. Dante's Inferno
12. Persepolis
13. A Great Mass Of Death
14. Anubis
15. Dark Art

"2019. február 2-án egy történelmi Septicflesh koncertet adtunk Mexikóvárosban, a teltházas Metropolitan Theaterben. A dalaink először szólaltak meg teljes szimfonikus valóságukban, köszönhetően a több, mint 100 zenész segítségének. A teljes koncertet felvettük, így azt be is mutatjuk a rajongóknak 5.1-es DVD és Blu-ray formátumban. A Infernus Sinfonica MMXIX a Season Of Mist gondozásában lesz elérhető. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki ezt az élmény lehetővé tette és hozzájárult a sikerhez!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3315711320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum