RockStation

Halasztják a Korn, a System Of A Down és a Deftones koncertjeit

2020. május 23. - theshattered

korn_2019.jpgNem törlik, hanem csak halasztják a három nu metal-korszakos ász, a Korn, a System Of A Down és a Deftones budapesti koncertjeit. A három zenekar (természetesen, vagy épp sajnos) különálló estéinek új dátumáról egyelőre nincs hír, de az amerikai zeneipari tendenciákat figyelembe véve leghamarabb is csak jövő nyáron láthatjuk a három csapatot.

A három, sokat látott banda közül először az éppen új lemezén dolgozó Deftones jött volna a Budapest Parkba, utánuk a friss lemezt, a The Nothingot turnéztató Korn és a Gojira közös arénás estéje, majd a karrierje során mindössze második alkalommal Magyarországra jövő System Of A Down pár óra alatt teltházas, szintén arénás bulija került volna sorra, mind júniusban.

Természetesen ha bármi pontos infó kiderül, azonnal tudatjuk veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2215713822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szajbaverlek 2020.05.24. 16:10:08

Deftonesra van egy jegyem, a Kornra kettő. Remélem nem az lesz, hogy becsődöl a szervező és benyeli a jegy árát. Túl sok a bizonytalanság, főleg egy év távlatában..
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum