RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.21

2020. május 24. - sunthatneversets

devildriver_2020.jpgEheti dalmegosztásunkban kemény zenék jönnek kemény embereknek több stílusirányzatból.

DEVILDRIVER - Keep Away From Me

Bedobta az új lemezének részleteit és egy friss dalt a DevilDriver. Dez Fafaráék ahogy tudni is lehetett, dupla anyaggal készülnek majd a rajongóknak, erről egy dal, a jelenleg aktuális távolságtartással foglalkozó, tonnás riffekkel megpakolt Keep Away From Me már szabadon hallgatható lett. A Dealing With Demons I október 9-én kerül a boltokba és a megfelelő platformokra, a második fejezetről egyelőre nincs infó. 


NORTHLANE - Enemy Of The Night

Egy deluxe újrakiadást kap a Northlane tavalyi nagylemeze, az Alien. A dupla vinylen július 31-én megjelenő anyagon a nagylemez és annak instrumentális verziója mellett egy eddig kiadatlan, a lemezzel együtt felvett nóta, az Enemy Of The Night is ott fog mosolyogni, természetesen mindkét változatban. Ezt a dalt már meg is tudjuk mutatni! 


ENSLAVED - Homebound

Friss tétellel promózza az őszre várható albumát, az Utgardot az Enslaved. A svédek a Homebound című dalt mutatták be országnak-világnak, melyhez egy klipet is készítettek. Ez utóbbit június 26-án egy ötszáz példányszámra limitált kislemezen is kiadják majd. 


TRASH TALK - Something Wicked

Négy év után új dallal jelentkezett a los angeles-i hardcore banda a Trash Talk. A Something Wicked című dal a csapat június elején megjelenő Squalor című EP-jén kap majd helyet.


THIRTY NIGHTS OF VIOLENCE - Marbled Regression

Nashville-ben is van metalélet. Erre jó bizonyíték a Thirty Nights Of Violence, akiknek új lemeze You'll See Me Up There címmel érkezik majd június 26-án. Erről itt egy masszív betonozás Marbled Regression címmel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2815712854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum