RockStation

Van egy olyan magyar banda, ami totál leszedni az arcod!

Hallgasd meg a Graveolution friss anyagát!

2020. május 26. - csigaur

graveolution.jpg

Napvilágot látott a Graveolution zenekar friss anyaga. Nem tudod kikről van szó? Akkor olvasd el dr.Slayer - a magyar crusty egyház pápájának - ajánlóját. Imádni fogod, ahogy a zenét is! 

Miközben az alábbi sorokat olvasod, amiket dr.Slayer írt (ex- Human Error stb.) , akkor jusson eszedbe, hogy Ő az a faszi, aki nem szarral gurigázik. Ha ő azt mondja valamire, hogy jó, akkor jó, ha szar, akkor szar. Szóval így állj a dologhoz! 

"Gyermekeim az Úrban - krászti tesók, kiknek szíve Dé ütemet ver, bizony mondom néktek manapság kevés olyan dolog van ezen a Földön amire azt mondom, hogy “Hhú bazzeg”, de EZ AZ! Tudniillik a krászt anyaszentegyház oltárán áldozó bandák többsége szánalmas dögunalom és még nem csak, hogy ötlettelenek hanem még húzása sincs a produkciónak. Me’ ha má’ totál kiszámítható legalább basszon oda. Ez az anyag nem egy újabb d-beat fiesta, mert ugyan Dé is van benne, de legfőképp valami olyasmi mintha a régi Bolt Thrower (és a Sacrilege) tagjai cinkos szövetséget kötöttek volna a Discharge-beattel és így aztán egyértelmű lett volna, hogy Bonesék hatása nem CSAK a szövegekben nyilvánul meg, mint anno. A Szentségtörés együttesben is egy csaj énekel, szóval itt is, de én bátran mondom, hogy Ő még Tamnál is jobban tolja, megabrutál hangja van a nőnek és tud bánni is vele. A hangzás is bivaly úgy ám blokk, ne legyé balfasz áldozz a nyomorult életedből húsz percet, hogy meghallgasd ezt a lemezt, aztán majd magadtól fogod kérni újra és újra.
Én szóltam! ☠️"

Ámen! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6315718512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2020.05.26. 20:14:40

A zene tényleg jó. A cikken meg sokat dobna, ha nem dr.Slayer írását kellene olvasni.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum