RockStation

Az új Bring Me The Horizon-dal megjelenési ideje pedig...

2020. május 27. - theshattered

bring-me-the-horizon_2019.jpgTudjuk, hogy mennyire szeretitek a Bring Me The Horizont, így be is számolunk róla: hamarosan érkezik az új dal! A karanténidőszak alatt szorgosan stúdiózott csapat következő albumának első fecskéje a Parasite Eve lesz, amely június 10-től lesz elérhető a nagyvilág számára. Magáról az albumról még nincs hír, ahogy arról sem, hogy milyen vonalon folytatja az ötös (kétségtelenül a gitárközpontúbb megközelítést preferálnánk mi is), de az ígéretek szerint az újonnan bemutatásra kerülő nótából mindenki megtudja majd!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

thank u very much Cameron for my parasite eve sweater diggin the crop Our new song will be out June 10th oh shit

Oliver Sykes (@olobersykes) által megosztott bejegyzés,

 

Oli Sykes: "Hallhattátok már, hogy új dalokon dolgozunk, amelyek közül egy különösen új életet kezdett élni. Habár a dal alapötletét nem a jelenlegi világjárvány adta, ahogy egyre jobban kezdett összeállni, a hasonlóság is kezdett egyre furcsább lenni. Mindannyiunk számára fontos volt, hogy kiadjuk ezt a dalt, főleg, mert az üzenete most teljesen máshogy jön át, olyan valaminek hat, amire most nagyon is szükségünk lehet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr915718710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum