RockStation

Folytatódik az új Mastodon album összerakása, az új Bill és Tedbe is jut a munícióból!

2020. május 27. - theshattered

0mastodon2017_59_eredmeny.jpgHa nem üt be a járványhelyzet, jóval előrébb lenne a Mastodon, de azért így sincs miért szégyenkezniük: már eddig is legalább húsz új dal alapjait sikerült összerakniuk a következő nagylemezre. Még a leállás előtt! Most, hogy enyhül a szitu, ők is folytatják a gépészkedést, ennek az eredménye remélhetőleg még idén hallható lesz, persze ez még alakulhat menet közben. Bill Kelliher azt is elárulta, hogy az új Bill és Tedben is megjelenik majd egy-két hang a kezeik alól, úgyhogy ha másért nem, ezért is érdemes lesz rákacsintani a filmre!

"Körülbelül félúton jártunk és fel lett véve nem is tudom, olyan húsz dal nyers verziója, mielőtt ez az egész beütött. Teljesen pihenőpályára rakta az egészet... Holnap elutazok Atlantába, újra összeülünk és meglesz az első... Megpróbálunk befejezni néhány félbehagyott dolgot, aztán meglátjuk, hogyan tovább."

Az új lemez irányvonaláról: "Attól függ, ki írja meg az adott dalt. Az Emperor Of Sandnél az anyám az agytumor miatt már súlyos beteg volt, sajnos akkor halt meg, amikor épp nagyban írtam a témákat. Nagyon sok démonomat és riffemet azon az albumon éltem ki. Igazából segített is sok dal megírásában. Most az új albumnál is hasonló a helyzet.

Úgy írtam a témákat, mint egy őrült. Másabb lesz, mint az Emperor Of Sand, de meglesz a maga hangulata. Nem is tudom, hogyan írhatnám le."

A Bill és Tedes együttműködésről: "Egy pár hónapja felkerestek minket, hogy legyünk részesei az új Bill és Ted filmnek, adjunk hozzá egy dalt. Ez meg is történt, épp most fejezzük be. Jó móka lesz!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2315718736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum