RockStation

Ann my Guard: FURIA címmel lát napvilágot a zenekar új anyaga 2020-ban

2020. május 29. - rockstation

anna2020.jpgAz Ann my Guard gőzerőkkel dolgozik a legújabb dalain, a felvételekre idén júliusban kerül sor Szegeden a Miracle Sound stúdióban. Habár a zenekar tagjai tavaly óta "távkapcsolatban" élnek, miután Baumann Eszter Anna Hollandiába költözött, sem ez a tény, sem pedig egy világjárvány nem akadályozta meg a produkciót abban, hogy idén is valami újat alkossanak. A FURIA a tervek szerint hat dalt fog tartalmazni. 

"A kiköltözésem óta rengeteg minden történt velem, főleg önismereti szempontból volt tanulságos az elmúlt időszak, és rájöttem, hogy a MOIRA album írásakor keletkezett gyász érzése átfordult valami sokkal förtelmesebb, éktelen dologba, ami nem más, mint a düh. A MOIRA egyébként idén jelölve lett Fonogram-díjra, ami egyfelől óriási megtiszteltetés, másrészt pedig egy kicsit szomorú, amikor a macskáddal koccintasz az erkélyeden, mivel márciusban jóformán az utcára se lehetett kimenni Hollandiában. Valahol annyira tipikusnak és ironikusnak érzem, hogy végre, megérkezett a régóta várt elismerés otthonról, erre egy világjárvány közbeszól az ünneplésnek. Ráadásul az Európa-klubturnénk is csúszik egy évvel, otthon pedig a Rockmaratonon léptünk volna fel... Ám természetesen a menedzsmentünk orvosolta a problémát, így lesz koncert külföldön, illetve Budapesten is, melynek a dátumát minél hamarabb szeretnénk közzé tenni" - meséli Baumann Eszter Anna.

amg2020.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6015727034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum