RockStation

Szólólemezre készül Robby Krieger

2020. május 29. - theshattered

robykriegermay2020_638.jpgAugusztus 14-én új albumot ad ki a The Doors gitárosa, Robby Krieger. A veterán zenész tíz év kihagyás után jelentkezik friss anyaggal, melyről egy dal, a Hot Head már bemutatásra került. A teljes alkotás a The Ritual Begins At Sundown címen lesz majd elérhető.

robykriegerritual.jpg

01. What Was That?
02. Slide Home
03. The Drift
04. Chunga's Revenge
05. Hot Head
06. Yes, The River Knows
07. The Hitch
08. Dr. Noir
09. Bianca's Dream
10. Screen Junkies

Az album keletkezéséről a következőt osztotta meg Krieger mester: "Éppen az egyik barátommal, Arthur Barrow-val zenélhettem, aztán lett néhány dal, amivel elszórakoztunk. Ebbe szállt bele néhány másik barátunk is."

Az Arthur Barrow által producerelt lemezen Krieger mellett a következő muzsikusok játéka hallható: Jock Ellis (harsona), Sal Marquez (trombita), Tommy Mars (billentyűk) AeB Bryne (furulya), Vince Denim (szaxofon), Chuck Manning (szaxofon), Joel Wackerman (dobok), Joel Taylor (dobok).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4515727348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum