RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.22

2020. május 31. - sunthatneversets

this_calling.jpgHeti dalmegosztásunkban thrash-es, deathcore-os szögelés, deszkás hardcore, black metal és hazai hácépunkrockmetal. /Fotó: Bodnár Márton/

LAMB OF GOD - Routes

A Lamb Of God, mint tudjuk egy hónappal, egészen pontosan júniusra eltolta az új lemez megjelenését, de semmi para, mert most mutatnak egy újabb dalt. A kilenc szerzeményből már hármat ismerünk most meg a Testament főnök Chuck Billy vendégszereplésével itt van a Routes.


BEHEMOTH - Evoe

A Behemoth egy speckó, négydalos kiadvánnyal jelentkezett a mai napon - korábban nálunk is olvashattatok már róla. Az A Forest című EP-n a korábban bemutatott (sőt, már koncerteken is játszott) címadó The Cure-feldolgozás és annak koncertverziója mellett két, az I Loved You At Your Darkesttel egyidőben felvett, viszont ki nem adott dal kap helyet. Ezek közül az egyiket meg is mutatjuk.


TAKE OFFENSE - Cause and Effect

Chula Vista hardcore fenegyerekei visszatértek. Új EP-vel jelentkezett a Take Offense, mely a legszebb 90-es évek eleji deszkás crossover thrash korszakot eleveníti fel.


CARNIFEX - Cursed

Cursed címen kiadta a legújabb dalát a Carnifex. A deathcore vonalon indult csapat az isolation mix alcímmel egészítette ki a szerzeményt, amiből sejteni lehet: kicsit nyersebb megszólalású valamire kell számítani. Nos, ez a "valami" úgy leviszi a fejedet, mint egy száguldó, fékevesztett kamion, lehet készíteni a nyakizmokat! 


THIS CALLING - Get Out Of My Way

A This Calling zenekart 2018-ban alapította Bödecs András (The Idoru, Poison Alley, New Dead Project), Fellegi Ádám (Newborn, The Idoru, Bridge To Solace, In Lak’Ech), és Herczeg László (Sedative Bang, Sunday Fury) azzal a céllal, hogy leróják tiszteletüket a ’80-as, ’90-es évek hardcore-zenéje előtt. A végeredmény némileg szerteágazóbb lett és egy 11 dalos nagylemezben öltött testet. Erről most álljon itt a Get Out Of My Way című tétel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3015729372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum