RockStation

A Nylon 6/6 demójával folytatja a sort a Stone Sour

2020. június 04. - theshattered

stone_sour_2018.jpgIgazából a heti rendszerességgel előkerülő Stone Sour demókhoz már nem is kellene külön bevezetőszöveget írni, csak behajintani az aktuális dalt, a sorozatról, annak mikéntjéről, miértjéről úgyis tudtok. De ha valaki nem tudná, idén minden héten egy korábbi daluk demóját mutatja be a Corey Taylor-vezette csapat, mely sorozat már a harmadik nagylemezük, az Audio Secrecy korszakában jár. A legújabb elem a Nylon 6/6, melynek alapját a dobosuk, Roy Mayorga hozta.

Josh Rand: "Amikor megkezdtük az Audio Secrecy munkálatait, először külön dolgoztunk, saját ötleteken. Az Audio Secrecy volt az első, hogy Roy is zenét hozott a zenekarnak. A Nylon 6/6 a három dal egyike, amit átküldött. Corey végül Shawn házában énekelte fel ezeknek a daloknak a rá eső részét."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6515739468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum