RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.23

2020. június 07. - sunthatneversets

rtj.jpgHeti dalmegosztásunkban progdeath, újvonalas black, hazai rock, kikacsintásként rap, rock vonatkozással és némi gothrockerkedés. /Fotó: Tim Saccienti/

BLACK CROWN INITIATE - Sun Of War

A progresszív death matalban utazó Black Crown Initiate új nagylemeze Violent Portraits Of Doomed Escape címmel érkezik a Centuty Mediánál. Erről mutatunk most egy 7 perces szösszenetet Sun Of War címmel.


FATAL ERROR - Comin' Around

A Maradj velem otthon megjelenés és a DAL 2020-as szereplés után a Fatal Error újabb szerzeménnyel jelentkezett. A Comin’ Around különlegessége többek közt nem csak abban rejlik, hogy a csapat első angol nyelvű daláról van szó, hanem hogy a dalt a zenekar billentyűse, Balázs Mihály énekli. 


RUN THE JEWELS - JU$T [ft. Pharrell Williams and Zack de la Rocha]

Habár maga a Run The Jewels nem feltétlen rock-kompatibilis, azért sikerült egy-két számunkba a mi szempontunkból is érdekes arcot leakasztani: a Ju$t címűben az eredeti tervek szerinti turnétárs Rage Against The Machine frontembere, Zack de la Rocha (és Pharrell Williams) nyomatja a plusz sorokat, a Pulling the Pinben Josh Homme (valamint Mavis Staples) csillogtatja a tudását. Előbbit meg is mutatjuk.


POWERMAN 5000 - Black Lipstick

Augusztus 28-ra lőtte be az új lemezének a megjelenését a Powerman 5000. Az industrial csapat a The Noble Rot címet adta a korongnak, melyről az első promós dal a Black Lipstick lett. Ehhez egy, a gothkorszak szellemében készült videót is társítottak. 


UADA - DJINN

Bár az ismert okok miatt az áprilisi budapesti koncert elmaradt.szeptemberben kijön a portlandi Uada harmadik albuma, a Djinn, és a 2018-as Cult Of A Dying Sun lemez folytatásáról már itt is az első előzetes dal, a lemez címadó tétele.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1615744090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum