RockStation

Lazulási offosban - Új klipet készített a Five Finger Death Punch

2020. június 09. - theshattered

05fingerdeathpunch2020_76_eredmeny.jpgÚj klipes dallal gazdagodott a Five Finger Death Punch új nagylemeze, a februárban megjelent, egy koncert képében nálunk is egy kis előzetes hátszelet kapott F8. Az albumról az A Little Bit Off című tétel érdemelte ki a következő videótétel megtisztelő címét, melynek az eredménye az alábbiakban nézhető meg.

Báthory Zoli: "Az új albumunk, a F8 pont akkor jelent meg, amikor a COVID-19 összeroppantotta a nyugati társadalmat és természetesen minden figyelem a járványra irányult. Ez egy teljesen furcsa helyzetbe hozott minket, mivel egyrészről valószínűleg ez a legjobb albumunk, amit valaha kiadtunk, másrészről viszont elég érzéketlen dolog lett volna teljes bulizással promotálni a lemezt, amikor emberek halnak meg világszerte, amikor vállalkozások állnak le és az egész gazdaság depresszióba zuhant. Mivel ez minden nyilvános eseményt érintett, minden turnét töröltek isten tudja meddig, a zenészek is az egésznek az áldozataivá váltak. Így elhatároztuk, hogy forgatunk egy videót, egy felvételt erről a példátlan időszakról és felhígítjuk egy kis humorral, hogy valamennyire feldobjuk az általános borongós hangulatot. És most itt vagyunk, a megjelenésre készen... De újra átgondolva... Valóban érzéketlenség bemutatni ezt a videót, amikor az egész világ lángokban áll? Véleményem szerint ez akár a 2020-as év himnusza is lehet... Hiszen mindannyian egy kicsit le vagyunk kapcsolva manapság."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8715755004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum