RockStation

Jön a Devil's Trade új lemeze, van egy friss dalunk is róla!

2020. június 11. - theshattered

tdt-picture-04-volume_of_voids_jpg.jpgAugusztus 28-ra ütemezte be a Season Of Mist a Devil's Trade legújabb nagylemezét, a The Call of the Iron Peakt. A lemezről egy dalt, már be is mutatott Makó Dávid, ez a Dead Sister, amihez egy egyszerűbb vizuál is készült.

som568-the-devil_s-trade-the-call-of-the-iron-peak-1000x1000px-72dpi-rgb.jpg

1. The Iron Peak
2. Dead Sister
3. III
4. No Arrival
5. Expelling of the Crafty Ape
6. IIIIIIIIIIII
7. Három Árva
8. Eyes in the Fire
9. IIIIII
10. Dreams from the Rot
11. The Call of the Iron Peak

Makó Dávid: "Ezt a dalt az egyik legnagyobb viharfelhő ihlette, amit valaha láttam betakarni a tiszta nyári eget. Valahol épp vidéken voltam, csak ültem ott a síkságon benne a vihar szemében. Olyan volt, mint egy másik világ kapujában ülni. A világ elcsendesedett, a levegő megállt, én meg vártam, hogy összenyomjanak az elemek. Körülbelül húsz percig azt éreztem, mintha a túlvilággal lennék összeköttetésben. Aztán egy hűvös szél elfújta az egészet. A testvérrel kapcsolatos rész nagyon személyes. Harminc évembe telt, hogy megértsem, hogyan lehet ekkora hatással rám olyan valaki, akit sosem ismerhettem meg. Ha van élet a halál után, remélem, ő ott lesz és megölelhetem."

tour2021.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4815803646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum