RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.24

2020. június 14. - sunthatneversets

tdt-picture-01-volume_of_voids_1.jpgHeti dalmegosztásunkban most a végletek találkoznak. Lesz itt három igazán horzsoló dal, meg kettő könnyedebb hangvételű, ebből az egyik hazai vonatkozású.

ALL THEM WITCHES - Saturnine & Iron Jaw

Nothing as the Ideal címen tervezi kiadni a szeptember 4-én megjelenő új nagylemezét az All Them Witches. Hogy sejtsük, milyen is lesz - a zenekar ígéretei szerint - az eddigi legkerekebb, legváltozatosabb albumuk, egy dallal már kedveskedtek is, ez a lemeznyitó Saturnine & Iron Jaw


THE DEVIL'S TRADE - Dead Sister

Augusztus 28-ra ütemezte be a Season Of Mist a The Devil's Trade legújabb nagylemezét, a The Call of the Iron Peak-t. A lemezről egy dalt, már be is mutatott Makó Dávid, ez a Dead Sister, amihez egy egyszerűbb vizuál is készült. 


YEAR OF THE KNIFE - Sick Statistic

Augusztus 7-én Internal Incarceration címmel érkezik a brutal hardcore muzsikában utazó Year Of The Knife debütáló. A héten egy dalt már megmuttatunk róla, most itt egy másik Sick Statistic címmel. Hát tényleg brutál!


THE ACACIA STRAIN - One Thousand Painful Stings (feat. Courtney LaPlante)

Y címen megérkezett a mint kiderült, DECAY szót betűnként kiadó The Acacia Strain EP-sor zárófejezete. Az ismét kétdalos anyag lentebb megfülelhető, de ezzel még nem fogytak el a jó hírek! Július 24-én jön majd a Slow Decay címre keresztelt nagylemez is, amelyen az EP-ken kiadott dalok mellett két új szerzemény is helyet kap majd! 


AVATAR - God Of Sick Dreams

Augusztus 7-ig még van idő, vagy ahogy mondani szokás, nem egyet kell aludni, de az Avatar nem hagyja, hogy addig is unatkozzanak a rajongók. A svéd csapat új lemeze, a Hunter Gatherer ugyanis a fent nevezett, még picit távoli dátumban fog érkezni, erről most a God Of Sick Dreams lett elérhető. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9215806300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum