RockStation

Új zenéken dolgozott a Rammstein a koronavírus járvány ideje alatt

2020. június 14. - sunthatneversets

rammstein_2019_3.jpgMindezt a zenekar dobosa Christoph Schneider árulta el a német Radio Bob! Rodeo Radio című podcastjében.

Arra a kérdésre, hogy a járvány ideje alatt mivel ütötték el az időt a dobos úgy válaszolt, hogy nemrégiben a zenekari tagok találkoztak egymással hogy átbeszéljék az új zenei ötleteket: "Nagyon sok öteletünk van felvéve, sok befejezetlen dal."

Arra a kérdésre, hogy lehet-e ebből egy új Rammstein lemez a zenész annyit mondott: "Találkoztunk és új zenéken dolgozunk, mert szeretünk ezen dolgozni, de hogy ebből lesz-e új album, még senki nem tudja." 

Az ominózus podcast alább hallgatható meg.


 


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4415809528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2020.06.15. 16:36:31

Nem lenne baj, ha összekapnák magukat, mert 10 évenként egy lemez, ami ráadásul egy kalap fos lett most, elég harmatos teljesítmény.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum